Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix

Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes yummy. Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix estimated approx poco.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.

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Esta Crema de hinojo es además de deliciosa un plato perfecto para cuando queremos una comida sana, saciante, con muy poca grasa y poquísimas calorías. Otro punto a su favor es lo fácil y rápida que es.

El Hinojo es un aliado importante para la salud, facilita las digestiones, previene los gases, tiene propiedades curativas específicamente para el riñón y el hígado, está considerado un potente depurativo natural.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix:

  1. 2 bulbos de hinojo
  2. 1 patata pequeña (opcional)
  3. 1 puerro
  4. 1 cebolleta tierna
  5. 2 cucharadas aceite de oliva
  6. Sal
  7. Agua (1 litro aprox.)

Instructions to make to make Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix

  1. Preparación tradicional: Lavamos y picamos finamente el puerro (solo la parte blanca) y la cebolleta. Separamos las hojas exteriores del hinojo, porque ahí puede quedar un poco de tierra, las pelamos un poco para aprovecharlas y lavamos todo el bulbo bajo el grifo. Lo cortamos a rodajas. Pelamos y troceamos en cubos la patata, no es imprescindible ponerla pero le da suavidad a la crema.
  2. En una olla ponemos las dos cucharadas de aceite y pochamos ligeramenre el puerro y la cebolleta, cuando esté un poco transparente añadimos el hinojo y la patata, cubrimos con el agua, ponemos un pellizco de sal y tapamos. Dejar hervir unos 20 minutos. Triturar hasta conseguir una crema fina. NOTA: La cantidad de agua depende de la textura que deseemos en la crema, con 1 litro queda más bien espesa, así que todo es cuestión de añadir líquido al gusto.
  3. Con Thermomix: Lavamos y troceamos el puerro (solo la parte blanca) y la cebolleta. 4 Seg/Vel. 4 Bajamos con la espátula, añadimos 2 cucharadas de aceite y sofreímos 5 min/Varoma/Vel 1 Separamos las hojas exteriores del hinojo, porque ahí puede quedar un poco de tierra, las pelamos un poco para aprovecharlas y lavamos todo el bulbo bajo el grifo. Cortamos a rodajas. Pelamos y troceamos en cubos la patata, no es imprescindible ponerla pero le da suavidad a la crema.
  4. Añadimos al vaso el hinojo y la patata troceados, programamos 2 seg/vel 5 para triturar un poco y así se cuece antes. Bajamos con la espátula y agregamos el agua. Programar 20 min/100º/vel 1 Esperar a que baje un poco la temperatura y batir 1 min/vel progresiva 7-10. La consistencia ha de ser de crema fina.

As your experience and self-confidence grows, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make simple modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not need to discover them however only if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick and very easy lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Any-night-of-the-week Crema de hinojo light - Tradicional y Thermomix. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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