Pastel Japonés (con 3 ingredientes)

Pastel Japonés (con 3 ingredientes)

Hey everyone, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Pastel Japonés (con 3 ingredientes). One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pastel Japonés (con 3 ingredientes) is one of the most favored of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Pastel Japonés (con 3 ingredientes) is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastel Japonés (con 3 ingredientes), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel Japonés (con 3 ingredientes) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pastel Japonés (con 3 ingredientes) using 3 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

#MyKaramelli Ya os podéis imaginar que si un postre lleva únicamente tres ingredientes muy difícil no puede ser, pero si a esto le sumamos una preparación realmente sencilla, no tenemos excusa para prepararlo.

El resultado salta a la vista, un pastel super esponjoso, que se deshace en la boca...y que no podréis dejar de comer.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastel Japonés (con 3 ingredientes):

  1. 3 huevos
  2. 125 grs. chocolate blanco
  3. 125 grs. queso crema

Instructions to make to make Pastel Japonés (con 3 ingredientes)

  1. Comenzamos con los preparativos:
  2. Lo primero encendemos el horno a 170ºC.

    Segundo, ponemos agua en un cazo hasta que hierva.

    Y tercero, preparar nuestro molde. Yo en este caso un molde de silicona tipo plum cake, que he untado con mantequilla y un poco de harina para que luego no se pegue a la hora de desmoldar. En este tipo de molde sale perfecto pero si lo preferimos podemos poner papel film en nuestro molde.
  3. Separamos las claras y las yemas.

    Las claras las ponemos a montar, ya sea con batidora eléctrica o con Thermomix, como os sea más cómodo. Reservamos.
  4. Por otro lado troceamos el chocolate blanco y lo derretimos. Yo lo hago en el microondas en tandas de 30 segundos hasta que se funde por completo.

    Le añadimos el queso crema y con la ayuda de una lengua pastelera mezclamos.

    Por último añadimos las yemas hasta conseguir una masa homogénea.
  5. Ya sólo queda mezclar las claras a punto de nieve con la masa anterior. Lo haremos suavemente, de manera envolvente con una manga pastelera para que no se bajen las claras. Debemos conseguir que se integren completamente.
  6. Una vez lo tenemos, volcamos la mezcla en nuestro molde.
  7. El horneado lo vamos a hacer al "baño María". Para ello vamos a poner nuestro molde plum cake sobre una fuente más grande, al que añadiremos el agua que teníamos hirviendo al fuego.

    Horneamos durante 15 minutos a 170º C.

    Pasado este tiempo bajamos la temperatura a 160ºC.

    Tras esos 30 minutos, apagamos el horno y dejamos nuestro pastel dentro otros 15 minutos.
  8. Es el momento de sacarlo del horno y dejarlo enfriar.
  9. Ya sólo tenemos que desmoldarlo y a disfrutar.
  10. Si nos gusta podemos espolvorear azúcar glas...... o incluso algún tipo de sirope o mermelada, que también le va bien.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a little essentially spicy, you can make simple modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for beginners you don't need to discover them yet only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast as well as very easy lunch recipes yet its great something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Pastel Japonés (con 3 ingredientes). Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Risotto de quinoa y setas

Flan de huevo casero

Tarta de turrón Jijona con Thermomix