Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix

Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look wonderful. Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix estimated approx 1h. 50 m. 🕓.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix using 26 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve that.

La combinación de sabores hacen de esta crema una verdadera delicia. Un plato con el que el éxito esta asegurado. EXQUISITA.#queso

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix:

  1. 🍁pan de queso🍂
  2. 120 g. agua
  3. 15 g. levadura fresca prensada
  4. 1 huevo
  5. 10 g. nata
  6. 40 g. queso enmental rallado
  7. 15 g. aceite de oliva
  8. 1 cucharadita sal
  9. 1 pellizco pimienta molida
  10. 300 g. harina de fuerza
  11. 1 huevo batido
  12. 1 cucharada semillas de sésamo
  13. 🍁Jamón crujiente🍂
  14. 6 lonchas jamón serrano
  15. 🍁Huevos poché🍂
  16. Aceite para pincelar
  17. 6 huevos
  18. 🍁Crema de cebolla🍂
  19. 500 g. cebolla (en cuartos)
  20. 80 g. mantequilla (en trozos)
  21. 1000 g. caldo de pollo
  22. 1 pastilla caldo de ave
  23. 50 g. nata
  24. 🍁Para servir🍂
  25. 40-50 g. queso emmental rallado
  26. 2-3 ramitas tomillo fresco

Instructions to make to make Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix

  1. Poner en el vaso el agua y la levadura. Mezclar 1 min/37°C/vel.2
  2. Añadir el huevo, la nata el queso, el aceite la sal la pimienta y la harina. Amase 3 min /🌾. Retire la masa del vaso, forme una bola y deje reposar en un bol cubierta con film transparente hasta que doble su volumen (aproximadamente 40-45 min. en función de la temperatura ambiente).
  3. Precaliente el horno a 200°C. Forrar una bandeja con papel de hornear y reserve.
  4. Amase ligeramente la masa y corte porciones de unos 30 g. Deles forma de bola y cóloquelas en la bandeja preparada. Pincele los bollos con el huevo batido y espolvore con las semillas de sésamo.
  5. Hornee durante 10-12 minutos (200°C, calor arriba y abajo). Retire del horno y reserve.
  6. 🍁Jamón crujiente🍂
  7. Coloqué dos hojas de papel de cocina en un plato plano, poner encima 3 lonchas de jamón, cubra con otras dos hojas de papel, poner otras tres lonchas de jamón y tape con otras dos hojas de papel de cocina. Introduzca en el microondas hasta que estén crujientes (aproximadamente 3-4 minutos, máxima temperatura). Retire el papel y reservar.
  8. 🍁Huevos poché🍂
  9. Corte 6 cuadrados de film transparente y pincele con aceite. Colóquelo sobre el cubilete e introduzca los dedos para formar un saquito. Casque un huevo dentro y cierre el saquito con una tira de film transparente. Repita la operación con los 5 huevos restantes. Colóque la bandeja Varoma en el recipiente Varoma y ponga los huevos, tape y reserve.
  10. 🍁Crema de cebolla🍂
  11. Poner en el vaso la cebolla y la mantequilla. Trocee 6 seg./vel.4 y sofría 12 min/120°C/vel. 1.
  12. Añadir el caldo y la pastilla de caldo y programar 15 min/100°C/vel.1. Retirar el cubilete y situar el Varoma en su posición. Programar 7 min/Varoma/vel.1. Retirar el Varoma.
  13. Añadir al vaso la nata y triture 1 min/vel.10.
  14. 🍁Para servir🍂
  15. Servir en un plato hondo, coloqué un huevo, un panecillo cortado por la mitad espolvoreado con el queso y decorar con el tomillo y la loncha de jamón.
  16. Animate hacerlo y envíame foto de como te quedó.😜👌

As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet regimen and adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to serve a recipe that uses less or more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for newbies you don't require to learn them yet only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and also easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Award-winning Crema de cebolla con pan de queso, jamón y huevo poché.Thermomix. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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