Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural

Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural is one of the most favored of current trending foods in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural estimated approx 1h.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural using 18 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.

La verdad es que es una receta improvisada, cada semana voy improvisando y lo que a dulce se refiere y esta semana no iba a ser menos

Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural:

  1. Para el bizcocho
  2. 6 huevos
  3. 180 g azúcar
  4. 180 g harina
  5. 1 cucharada azúcar vainillado
  6. 1 pizca sal
  7. Para el relleno
  8. 500 ml nata para montar
  9. 1 cucharada Philadelphia
  10. 80 g azúcar Glass
  11. Para la cobertura de mermelada
  12. 100 g mermelada de fresa
  13. Para decorar
  14. 8 rodajas piña natural
  15. 8 guindas
  16. Para el almíbar
  17. 80 g azúcar
  18. 120 ml del jugo de la piña

Steps to make to make Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural

  1. Empezaremos preparando el bizcocho. Ponemos en el vaso de la Thermomix con la mariposa los huevos y el azúcar. Programamos 10 minutos 37° velocidad tres y medio
  2. Volvemos a programar 10 minutos esta vez sin temperatura velocidad tres y medio
  3. Agregamos la harina y una pizca de sal y mezclamos cuatro segundos velocidad tres. Acabamos de mezclar con una espátula
  4. Colocamos la masa en un molde rectangular de 25 por 30cm. Aunque puede hacerse perfectamente en uno redondo de 28 cm
  5. Horneamos a 180° con calor arriba y abajo 10 minutos. Si se hace en el molde redondo quizá sean entre 15 y 20
  6. Dejar enfriar y reservar.

    Este bizcocho está mejor de un día para otro
  7. Para el relleno. Poner en el vaso de la Thermomix la mariposa y añadir el azúcar Glass la cucharada de queso Philadelphia y la nata muy fría.

    Programar velocidad tres y medio sin tiempo hasta que veamos que la nata queda montada y muy compacta
  8. Reservamos la nata en la nevera hasta el momento de montar el pastel
  9. Para preparar el almíbar colocamos el azúcar y el jugo de piña en el vaso y programamos 10 minutos 100° velocidad dos
  10. Abrimos el bizcocho por la mitad y untamos con el almíbar por todas partes
  11. Agregamos la nata montada y cerramos el pastel
  12. Para que nos sea más sencillo cubrir con la mermelada la calentamos en el vaso 3 minutos a 80°velocidad uno
  13. Cubrimos el pastel con la mermelada y decoramos con la rodajas de piña y las guindas
  14. Dejar enfriar en la nevera un par de horas al menos antes de servir

As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit basically hot, you can make simple modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to discover them yet just if you master some simple cooking methods.

This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Homemade Pastel de nata con cobertura de mermelada de fresa y piña natural. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tarta crujiente de manzana

Mermelada de fresa y Chía sin azúcar

Pan de plátano y chocolate