Galletas en espiral
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Galletas en espiral. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Galletas en espiral is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Galletas en espiral is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Galletas en espiral, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Galletas en espiral delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Galletas en espiral is 30 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Galletas en espiral using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.
Me encanta entrar en la cocina cuando hay galletas en el horno, y siempre procuro buscar recetas nuevas con nuevas formas y sabores, y así sorprender a los "jefes" de la casa.
Y estaba seguro que con estas galletas iba a conseguirlo, además de ser una galleta crujiente y muy sabrosa.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Galletas en espiral:
- 300 grs. harina
- 150 grs. mantequilla
- 75 grs. azúcar
- 1 huevo
- 20 grs. cacao puro
- 1 pizca sal
- 1 chorrito leche (para untar la masa)
Instructions to make to make Galletas en espiral
- Con Thermomix:
- Ponemos en el vaso la mantequilla y el azúcar y mezclamos bien durante 2 minutos a velocidad 4. Añadimos el huevo, la harina y la pizca de sal. Volvemos a mezclar durante 30 segundos y programamos 3 minutos a velocidad espiga.
- Sin Thermomix:
- Mezclamos en un bol la mantequilla y el azúcar y batimos bien durante unos minutos. Añadimos el huevo, la harina y la pizca de sal.
- Precalentamos el horno a 180ºC Mezclamos bien y hacemos una bola. Cortamos por la mitad. A una de las bolas le añadimos un par de cucharadas de cacao puro y mezclamos bien. Envolvemos cada bola con papel transparente y llevamos al frigorífico durante 15 minutos.
- Sacamos del frigorífico, y sobre papel de horno estiramos la primera de las masas. Le intentamos dar forma rectangular. Hacemos lo mismo con la masa de chocolate. Untamos con la ayuda de un pincel la primera de las masas con un poco de leche, que ayudará a que se peguen ambas capas. Colocamos la de chocolate encima y con ayuda del propio papel de horno vamos haciendo un rollo.
- Hay que tener en cuenta que cuanto más fina quede la masa, más forma de espiral quedará, y más bonito se verá. Llevamos al congelador durante 20 minutos. Pasado este tiempo cortamos en rodajas (no muy grandes) como vemos en las fotos.
- Las vamos colocando en una bandeja con papel de horno y las tendremos durante 12 minutos a 180ºC.
- Sacamos a una rejilla y dejamos que se enfríe. Ya sólo queda hacer un buen café con leche y a disfrutar.
- No me podéis negar que son bonitas y llaman la atención. ¿Os animáis a probar?
As your experience as well as self-confidence expands, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more components or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet only if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick and very easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week Galletas en espiral. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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