Bacalao con manzanas

Bacalao con manzanas

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Bacalao con manzanas. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Bacalao con manzanas is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Bacalao con manzanas is something which I have loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Bacalao con manzanas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bacalao con manzanas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bacalao con manzanas is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bacalao con manzanas estimated approx 75 minutos.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Bacalao con manzanas using 14 ingredients and 20 steps. Here is how you can achieve it.

No te pierdas este plato de bacalao con manzanas, gustó mucho. Requiere tiempo anticipado para poder empezar, como es descongelar el pescado, pasar por agua las pasas etc...GXL.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Bacalao con manzanas:

  1. 700 gr Bacalao a lomos congelados
  2. 3 ud Manzanas
  3. 125 gr Uvas en pasas
  4. 4 Rebanadas finas Pan
  5. 300 ml Caldo de pescado
  6. 12 ud Almendras tostadas
  7. 125 gr Piñones
  8. 3 ud Tomates maduros medianos
  9. 4 c/s Harina
  10. 1 ud Cebolla
  11. 4-5 dientes Ajo
  12. Toque Pimienta
  13. 3 c/s Aceite de Oliva
  14. Toques Sal

Instructions to make to make Bacalao con manzanas

  1. Descongelar el Bacalao. Puedes hacerlo con leche que se queda más jugoso.
  2. Secar los lomos con el papel de cocina.
  3. Rebozar el Bacalao (+sal), pasar por harina y con la sartén freírlo con aceite muy caliente.
  4. Sacar de la sartén y dejarlos sobre un plato con papel de cocina, para que absorban el aceite sobrante y reservar.
  5. Remojar las pasas (ponerlas con agua) unas dos horas.
  6. Las manzanas las pones en agua hirviendo durante unos minutos (máx. 5 min).
  7. Y las dejas enfriar, para ello escurrir.
  8. Pelar las manzanas, quitas las semillas y las cortarlas a cuadrados.
  9. Pelar y cortar a trozos los tomates.
  10. En una cazuela, se rehoga la cebolla picada (+sal). Antes de que se dore, añades los tomates.
  11. Calentar el caldo de pescado con un toque de pimienta negra.
  12. Incorporar las pasas escurridas y los piñones a la cacerola con la cebolla y el tomate mezclado y cocido, rehogarlo todo mezclado.
  13. Añadir el caldo de pescado a la cacerola y dejarlo cocer unos 10 minutos, para mezclar sabores.
  14. Mientras tanto en un mortero picas las almendras, las rebanadas de pan frito antes.
  15. Añadir lo picado en el mortero a la cazuela, mezclar y dejar al fuego otros 10 minutos.
  16. Toda la mezcla de la cazuela, pasarla al vaso del pasapurés o de la Thermonix, para triturarla.
  17. Devolver el triturado (la salsa) a la cazuela.
  18. A la salsa se le añaden los trozos de manzana (yo añadí también unas pasas y piñones para que quede más vistoso y agradable el plato).
  19. También añades los lomos de pescado (hundido en la salsa) y dejas cocer otros diez minutos. Rectificar de sal y añadirle los dientes de ajo picado. (puedes evitar el ajo, si no te gusta demasiado). Servir.
  20. Emplatar (cuidado)

As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more ingredients or is a bit basically spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes promptly. As for basic cooking abilities for novices you don't require to learn them but only if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch recipes yet its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Speedy Bacalao con manzanas. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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